ÎNREGISTRAȚI-VĂ PENTRU FORMARE!

ALĂTURĂ-TE CAMPIONILOR

Ai o experiență vastă?

Lucrezi cu cei mai buni?

Te invităm la o serie de întâlniri la compania IMPRO®, al căror scop este de a face schimb de experiență, de a prezenta noi tehnologii și de a căuta cele mai bune soluții pentru meșterii de acoperișuri. Este, de asemenea, o ocazie de a-l întâlni pe cel mai bun săritor cu schiurile printre meșterii de acoperișuri și, în același timp, cel mai bun meșter de acoperișuri printre săritorii cu schiurile - Adam Małysz, care a devenit ambasador al Academiei Campionilor.

BLOG
news_1

Nowe terminy na szkolenia praktyczne!

18.03.2022

✋ Uwaga! Ze względu na duże zainteresowanie uruchomiliśmy dodatkowe miejsca na szkolenia praktycznie Akademii Mistrzów BP2.eu!

 

 

news_1

Academia Mobilă a Campionilor

17.06.2019

Și montatorii din Galați ne-au împărtășit experiența lor. În cadrul Academiei Campionilor au avut loc o serie de prezentări a celor mai noi produse, tehnologii și paneluri de discuții, montatorii au participat de asemenea la instruiri practice.

news_1

Reuniunea Campionilor Academiei Mobile

14.06.2019

În cadrul Academiei Mobile a Campionilor ne-am întâlnit la București cu cei mai buni montatori. Aceștia au avut posibilitatea să facă cunoștință cu tehnologiile, cu procesele de producție și distribuție și au participat la instruiri practice din domeniul montajului. În cad...

FOTO
VIDEO


Join the wolfpack